Franske Arsene Wenger ønsker ikke mere aktivitet på sommerens transfervindue, men utilfredse spillere og store bud kan lokke og muligvis skabe en stor handel mellem Premier League-klubber.

Af Anders Lang Jensen

Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images

Alex Oxlade-Chamberlain har blot et enkelt år tilbage af kontrakten med Arsenal, og ifølge en lang række medier er den unge engelske offensivspiller utilfreds hos The Gunners og ønsker et skifte væk denne sommer kort inden transfervinduets lukketid.

Nu er der angiveligt ingen vej tilbage, selvom den franske manager gerne vil holde på den lynhurtige Chamberlain. Et salg bliver med stor sandsynlighed en realitet inden længe. Både Liverpool og Chelsea står klar til at hente den unge englænder.

Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images

Men ifølge engelske Mirror ser Wenger Jürgen Klopp og Liverpool som en mere direkte konkurrent om den eftertragtede top 4. Derfor sender det Chelsea i førerposition til at lande Arsenal-profilen. Antonio Conte og co. står klar med £40m på Chamberlain. En pris der stiller Gunners tilfredse.

Den franske manager ser Chelsea som en seriøs bejler til mesterskabet både med og uden en eventuel Chamberlain på holdkortet. Liverpool derimod ønsker Wenger ingen salg til, da holdet på Anfield forventes at kæmpe hårdt med netop Arsenal om en top 4-placering.

Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images

Den stærke dribler afviste i denne uge en kontraktforlængelse med Arsenal, som angiveligt indebar en ugeløn på hele £180.000. Men Oxlade er fast besluttet på en transfer denne sommer et år før kontraktudløb. Ligeledes er Wenger, der kan se frem til en del penge i kassen for salget.

Avisen melder yderligere, at tyske Dortmund øjner at hente en anden Arsenal-stjerne i tyske Mesut Özil. Efter det store salg af Ousmane Dembele til FC Barcelona er der nu økonomiske muskler at spille med i jagten på den tyske landsholdsspiller.