Den 29-årige Juventus-spiller Kwadwo Asamoah, rygtes væk fra den italienske storklub Juventus. Asamoah skulle være nået til enighed om en aftale, med Serie A-konkurrenten Inter Milan.

Af Lasse D. Drescher

Juventus-forsvarsspilleren Kwadwo Asamoah er en eftertragtet herre, bland Serie A-konkurrenterne. Calciomercato skriver at specielt AC Milan og Inter Milan har stor interesse, i at sikre sig den 29-årige forsvarsspiller.

(Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images)

Det italienske medie skriver at Inter Milan og Kwadwo Asamoah skulle være nået til enighed, om et skifte. Og at Juventus-spilleren skulle have købt et hus i Milan. Hvor Asamoah kan befinde sig de sidste år af hans fodboldkarriere.

Men planen for AC Milan er så ifølge mediet, at de vil arbejde hurtigt for at tilbyde Asamoah en bedre aftale. Dog skal de ifølge mediet arbejde hurtigt, da Inter skulle være nået til enighed med Asamoah.

Kwadwo Asamoah har kontraktudløb med Serie A-storklubben Juventus til sommer. Det er så derfor at der er tale om at Asamoah skriver under med en anden klub, da han har afvist forlængelsen som Juventus tilbød tidligere.

Det tyder på at Inter Milan og Kwadwo Asamoah er så godt som sikkert, ifølge mediet. Derfor må AC Milan gå ud og kigge på en anden tilføjelse, til deres venstreback. Det meldes nu at AC Milan kigger mod en Serie A-konkurrent, nemlig Sampdoria.

Er det et solidt alternativ for AC Milan, siden de ik kan få Asamoah?

Spilleren som Sampdoria har, som AC Milan viser interesse i er en 30-årige kroat. Det er Ivan strinc, som kunne være en mulig tilføjelse til holdet, så man får en bredere trup som kan være solid over en lang sæson.

Ivan Strinc forventes samtidig ikke at koste så meget, eftersom han trodsalt er 30 år. Derfor er det begrænset hvor mange sæsoner der er tilbage på topniveau, for den kroatiske forsvarsspiller.

Læs også: Sanchez er alt for forudsigelig – han burde sidde på bænken, siger United-legende