Den 24-årige inter Milan-spiller Marcelo Brozovic rygtes væk fra Serie A-storklubben. Der er ifølge Calciomercato interesse fra Premier League-storklubben Arsenal.

Af Lasse D. Drescher

Den 24-årige Inter Milan-midtbanespiller Marcelo Brozovic rygtes ifølge italiensk medie væk fra Milan-klubben. Der er stor interesse i den unge Inter-midtbanespiller fra Premier League-storklubben Arsenal.

(Photo by Thananuwat Srirasant/Getty Images for ICC)

Calciomercato skriver samtidig at Brozovic formentlig kan gå direkte ind på Arsenal-holdet. Eftersom at Arsenal primært har defensive midtbanespillere, ifølge det italienske medie. Der mangler lidt den der eksplosive spiller, som gør det uventede.

Der meldes ifølge mediet ikke om nogen forventet pris på den velspillender Inter Milan-spiller. Dog må det understreges at den 24-årige kroat har en god alder, og han udvikler sig hver sæson, derfor kan prisen formentlig stige.

Hvad får Arsenal hvis de henter kroaten til klubben?

Hvis Arsenal får hentet Marcelo Brozovic til Emirates Stadium, får de som førnævnt en ung og solid kreativ midtbanespiller. Brozovic formåede i den seneste sæson i Serie A, at spille 17 kampe og det blev til 3 mål og 2 assist.

Læs også: TOP5: Fodboldspillere med et KÆMPE ego