Serie A-storklubben Inter Milan, har stor interesse i nuværende Tottenham-stjerne. Inter Milan skulle være klar til at sende en spiller, plus et solidt pengebeløb mod Inter Milan.

Af Lasse D. Drescher

Inter Milan har ifølge Insidefutbol stor interesse, i velspillende Tottenham-stjerne. Det er den 30-årige belgiske Tottenham-profil, Mousa Dembélé, som rygtes mod den italienske storklub. Det meldes at Inter skulle forsøge at bytte sig til Dembélé.

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

Den italienske storklub har planer om at tilbyde Tottenham, portugiseren Joao Mario, som i denne sæson har været udlejet til West Ham. Dog forventes det at Tottenham skal have mere end blot Joao Mario, for den velspillende belgiske landsholdsspiller.

Mediet melder at Serie A-storklubben Inter Milan, vil sende Joao Mario og omkring 225.000.000 kroner, til Tottenham. Det som flere så overvejer, er om Tottenham egentlig har brug for Joao Mario, og om de vil sælge deres solide klippe på midtbanen.

Mousa Dembélé har længe været en super stærk spiller, for Tottenham. Belgieren har for alvor etableret sig som en fast spiller på holdet, så derfor skal Tottenham overveje hvad de vil. Da de kan sælge den nu 30-årige belgier, men så skal de formentlig finde en solid erstatning.

Hvis handlen går igennem, håber de fleste Tottenham-tilhængere formentligt på, at Joao Mario kan slå igennem. Så ikke det ender ligesom med franskmanden Moussa Sissoko, som formentlig blev hentet til klubben, for et lidt for stort beløb.

Er det en god handel, for Tottenham?

Samtidig med at Moussa Sissoko ikke har formået at slå igennem, så mener de fleste det var en dårlig handel. Derfor håber Tottehanm-fansene formentlig på, at denne handel bliver en succes, hvis altså den går igennem.

Specielt fordi at 30-årige Mousa Dembélé er så vigtig en spiller for Tottenham, som han er. Han er vigtig for holdet både i offensive, men også når der skal forsvares.

Læs også: Man United og Real Madrid i kæmpe byttehandel