Manchester United jagter fortsat Real Madrid-stjerne, samtidig med at United-stjerne rygtes mod den spanske storklub.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United har ifølge flere medier, stadig waliseren Gareth Bale i kikkerten. Det meldes at De Røde Djævle overvejer, at sende franskmanden Paul Pogba mod Real Madrid. For så at sikre sig 28-årige Gareth Bale.

(Photo by David Ramos/Getty Images)

Der er hele tiden snak om Pogbas fremtid, da han blev hentet til Manchester United for et kæmpe beløb, Og derefter ikke har formået, at slå igennem hos storklubben. Real Madrid forventes at kræve omkring 850.000.000 kroner, for den walisiske stjerne.

Men grunden til at Gareth Bale længe var rygtet væk fra Real Madrid, var fordi Zinedine Zidane ikke gav waliseren nok spilletid. For nyligt har Zidane så valgt at stoppe som træner, for den spanske storklub.

Hvad der i virkeligheden er bag det hele, vides ikke. Men nu hvor Real Madrid skal have en ny træner, så kan det være at det giver Bale mere spilletid. Dog har Bale længe været rygtet tilbage, til Premier League, hvor han for alvor slog igennem.

Dog er der ingen som for alvor kan vide sig sikre, på hvad der vil ske. Da der ikke er noget som helst, som står klart. Pogba sluttede sæsonen af med nogle solide præstationer for Manchester United, og derfor kan det være at Mourinho ønsker han bliver i klubben.

Sikre Manchester United sig Gareth Bale?

Hvis ikke Manchester United sender Paul Pogba til Real Madrid, så bliver det dog rigtig mange penge de skal smide på bordet. For at have en chance, for at sikre sig den walisiske stjernespiller Gareth Bale.

Dog forventes det, at United skal ud og handle ind, så de vil kunne spille op med Manchester City. Da de i denne sæson godt nok endte på andenpladsen, men de var trodsalt 19 point efter Manchester City.

Læs også: PL-storklubber kæmper om et af nutidens største talenter