Bordeux-talenter eftertragtet af flere PL-storklubber, men hvem der vinder i kampen om det unge talent, vides ikke.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-storklubben Chelsea har stor interesse, i en nuværende Bordeux-stjerne. Det er den unge brasilianer Malcom, som rygtes væk, fra den franske klub. Efter en solid sæson, har Malcom tilspillet sig meget interesse.

(Photo by Manuel Blondeau/Icon Sport via Getty Images)

Den 21-årige kantspiller har som sagt været velspillende, og det har sikret ham interesse fra flere PL-storklubber. Manchester United, Arsenal, Tottenham og nu Chelsea, viser alle interesse i den unge brasilianer.

Teamtalk skriver at Malcom har en forventet pris, og den ligger på omkring 375.000.000 kroner. Det er formentlig en overkommelig pris, for alle de førnævnte Premier League-storklubber, mern prisen stiger formentlig, hvis de skal til at kæmpe om Malcom.

Brasilianeren Malcom har i 35 Ligue 1-kampe, formået at lave 12 scoringer og syv assist, fra hans position på kanten hos Bordeux. Tidligere på året gik Malcom meget op i, at lære at tale engelsk, skriver mediet.

Grunden til det, var at Malcom forberedte sig på et skifte væk fra den franske klub. Dog meldes det at Chelsea kan få lidt svært, ved at lokke Malcom til klubben. Da de ikke kan tilbyde Champions League-fodbold i den kommende sæson, som nogle af de andre PL-klubber kan.

Det tyder på at brasilianeren er meget målrettet

Malcom underskrev tidliger en kontrakt med Bordeux, som forløber frem til 2021. Dog afslører brasilianeren i et interview, at han allerede tænkte videre på hans næste skifte, da han skrev under med Bordeux.

21-årige Malcom er nemlig målrettet, og han vil til en af verdens største ligaer, og prøve kræfter med niveauet der. Dog skal han afgøre med sin familie og agent, hvad der er bedst, når tiden er inde, fortæller Malcom samtidig.

Læs også: Tidligere Real Madrid-træner: Ronaldo har et ønske om at vende tilbage til denne klub