Den 30-årige Inter-profil Antonio Candreva rygtes væk fra den italienske klub, endnu engang. Der er ifølge engelsk medie stor interesse i italieneren, fra den engelske storklub Chelsea endnu engang.

Af Lasse D. Drescher

Den 30-årige Inter Milan-profil Antonio Candreva rygtes endnu engang væk fra den italienske storklub. Det er samtidig også en Premier League-storklub, som viser interesse i den italienske kantspiller.

(Getty Images)

Selvom Antonio Candreva efterhånden er blevet 30 år, så spiller han stadig godt og viser gode takter. Candreva er ifølge Metro bare blevet bedre efter han forlod Lazio, for at tørne ud for Inter Milan istedet.

Chelsea har tidligere vist stor interesse i Antonio Candreva. Det har dog ikke lykkes Chelsea at sikre sig Candreva, endnu. Nu forventes det ifølge Metro at Antonio Candreva koster omkring 180.000.000 kroner.

Premier League-storklubben har allerede spenderet en del penge, i løbet af sommerens transfervindue. Tiémoué Bakayoko, Alvaro Morata og Antonio Rüdiger er alle tre allerede hentet til Stamford Bridge.

Bliver italieneren Chelsea-spiller?

Det engelske medie skriver samtidig at Antonio Conte formentlig vil forstærke holdet, med tre til fire signings. Udover de spillere som allerede har skrevet under med klubben. Antonio Candreva kan ifølge Metro blive den første, af de kommende signings.

Læs også: Valencia-back rygtes mod italiensk storklub