Et italiensk medie skriver at der formentlig sker noget på transfermarkedet, i den nærmeste periode. Der er tale om Joao Cancelo fra Valencia, som rygtes mod Serie A-storklubben Inter Milan.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Football-italia skriver, at Serie A-storklubben Inter Milan er tæt på at have sikret sig, endnu en forstærkning. Der er denne gang tale om en defensiv forstærkning, og det på højrebacken.

(Photo: Getty Images)

Det er den 23-årige Valencia-højreback Joao Cancelo som ifølge mediet er meget tæt på at skrive under, med den italienske storklub. Football-italia skriver samtidig at Cancelo gennemgik et lægetjek i går, og derfor er det bare et spørgsmål om tid.

Dog skriver det italienske medie samtidig at det ikke forventes at blive en permanent aftale, men blot en udlejning. Mediet understreger samtidig at det forventes at frikøbsklausulen på Cancelo vil være på omkring 185.000.000 kroner.

Tyder på der går en spiller hver vej

Det forventes samtidig at midtbanespilleren Geoffrey Kondogbia tager til Valencia, fra Inter Milan. Mediet understreger at der vil gælde nogenlunde de samme vilkår i Kondogbia-handlen.

Læs også: Napoli-kant rygtes mod Serie A-konkurrent