Den 32-årige Napoli-spiller Emanuele Giaccherini rygtes væk fra klubben. Der er ifølge italiensk medie interesse, fra to Serie A-konkurrenter.

Af Lasse D. Drescher

Den 32-årige Napoli-kantspiller Emanuele Giaccherini rygtes væk fra den italienske storklub. Det italienske medie Calciomercato skriver, at der er interesse fra to italienske konkurrenter. Det er AS Roma og AC Milan ifølge mediet.

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Den italienske kantspiller har ikke ligefrem været fantastisk spillende efter turen til Napoli. Samtidig med at Giaccherini nu er 32 år, og han efterhånden er en ældre herre på fodboldbanen.

Derfor understreger det italienske medie også, at de ikke helt forstår hvorfor de to italienske konkurrenter viser interesse i den 32-årige kant. Mediet skriver samtidig at de ikke ved hvad prisen forventes at være, men de tvivler på det bliver en stor pengesum.

Kan den 32-årige Napoli-spiller blive en succes hos konkurrenterne?

Den italienske spiller Emanuele Giaccherini forventes også at bør overveje et Napoli-exit, såfremt han ønsker spilletid. Der er hård konkurrence hos Napoli, og det må understreges at Giaccherini formentlig ikke er tæt på en startplads.

Læs også: Leicesters fans råbte homofobiske tilråb – nu har klubben gjort dette