Foto: Claudio Villa - Inter/Inter via Getty Images

Foto: Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images

Den japanske landsholdsspiller, Yuto Nagatomo har afsløret, at han har afvist et tilbud fra den engelske klub, Manchester United, og udtaler ovenikøbet, at han tror, at Inter kan ende på en tredjeplads i denne sæson.

Af Emil Plovgaard

Den japanske landsholdsspiller har ellers været sat i forbindelse med et skifte til sommer – og også under januars transfervindue – men han er altså stadig at finde på det ikoniske San Siro.

Til Inter Nos udtaler han:

”Jeg kan lide alting, der handler om Inter. Jeg vil gerne blive her, og forlænge min kontrakt”

”Jeg afviste et tilbud fra Manchester United, fordi jeg ønsker at blive her. Jeg har et glimrende forhold til Roberto Mancini.”

”Jeg har en god tid, selv om tiden var bedre med spillere som Wesley Sneijder, Marco Materazzi, Javier Zanetti og Antonio Cassano. Marco lærte mig italiensk, endda bandeord! Nu laver jeg yoga-øvelser før kampene med Samir Handanovic.

”Det var rigtig svært, da jeg først kom til Italien og Cesena, fordi jeg ikke forstod italiensk overhovedet. Så tilmeldte jeg mig en sprogskole og så blev alting bedre.”

”Den sværeste modstander jeg nogensinde har skullet dække har været Alexandre Pato, da jeg spillede for Cesena, og han spillede for AC Milan.”

Inter var rækkens førerhold, da Serie A-klubberne gik på juleferien, men nu ligger man altså placeret på en fjerdeplads, og har en svær kamp i vente mod Fiorentina søndag aften.

”Jeg tror vi er i stand til at slutte som 3’er. Resultaterne skal nok komme, vi skal bare tro på os selv. Vi arbejder hårdt og godt for tiden.

”Vi er nødt til at kvalificere os til Champions League. Jeg spillede i den turnering for to år siden, og det var helt fantastisk. Vi må ikke lave fejl mod Fiorentina. Kampen vil blive vundet på de individuelle dueller.”

”Jeg er stadig nødt til at forbedre den defensive del af mit spil og især koncentrationen. Lige nu arbejder jeg meget på en-mod-en.”

Læs også: Jose Mourinho foreslår at United køber denne unge spiller