Det tyder på at Jose Mourinho kommer til Old Trafford, men intet er sikkert endnu.

Jose Mourinho er ikke engang skrevet under med Manchester United endnu, og medierne har allerede transferrygter igang.

Det tyder på at hvis Mourinho bliver Manchester United træner, vil han ændre spillestilen i et håb om succes på Old Trafford.

Ifølge The Sun har Jose Mourinho fortalt Manchester United, at de skal hente argentinske Mauro Icardi fra Inter Milan. Den 22-årige angriber er Inter Milans kaptajn, og er et af verdens mest spændende talenter.

Mauro Icardi har bevist hvorfor han er en ung stjerne i de seneste sæsoner. (Photo by Claudio Villa - Inter/Inter via Getty Images)

Mauro Icardi har bevist hvorfor han er en ung stjerne i de seneste sæsoner. (Photo by Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images)

Manchester United har problemer med at score, med kun 32 mål i 25 kampe. Ud fra disse tal kan man godt forstå at Jose Mourinho foreslår The Red Devils, at købe en målfarlig angriber, og så er Icardi ung så det er et godt køb mener Jose.

Mauro Icardi har scoret 10 mål i 21 kampe for Inter. The Sun mener ikke at det bliver billigt for United, at hente den unge argentiner til Premier League. The Sun fortæller at United har et bud på omkring 330.000.000 kroner klar.

Læs også: Manchester United-formand kritiseret for pengeforbrug