Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Manchester Uniteds bestyrelsesformand, Ed Woodward, er blevet kritiseret for Manchester Uniteds spenderinger de sidste par sæsoner.

Manchester United har brugt 2,5 milliarder kroner i alt for at skabe den trup, som Manchester United i dag spiller med. Til sammenligning har Leicester “kun” brugt 240 millioner kroner.

Under Louis van Gaals styre i klubben, har man brugt hele 2,5 milliarder kroner på spillere. Et forbrug, som kun forløber sig over de seneste to sæsoner.

Til den kritik forholder Woodward sig stille og roligt:

“Leicester er en fantastisk klub at sammenligne sig med. Vores filosofi går ud på, at scoute de bedste spillere og hente dem ind til en fornuftig pris.

Nogle spillere bliver købt ind for at udvikle sig i klubben, men der er et større pres på de store klub, i og med, at fansene forventer, at indkøbene går ind og spiller sig på holdet fra dag ét.”

Succes og gennembrud har der imidlertid ikke være meget af i United, som pt. ligger placeret på en femteplads, og er pt. 12 point bagud Leicester City.

Manchester United har for nyligt lanceret et regnskab, hvori man kan se at omsætning steg med 26.6 % til at være oppe på hele 1,3 milliarder kroner.

Klubben forventes at blive den første klub i Storbritannien til at lancere et overskud på mere end 5 milliarder kroner.

Derudover er Manchester Uniteds gæld også blevet større, idet den er vokset med 6% i forhold til det seneste år, så den er vokset til 3,2 milliarder kroner.

Til det tilføjede Ed Woodward:

“Vores fantastiske resultater uden for banen har hjulpet os med at fokusere på, hvad der egentlig er vigtigt for os – succes inde på banen.”

Læs også: Avis: Mourinho i United betyder farvel til to spillere