Inter-stjernen Ivan Perisic rygtes endnu engang væk fra den italienske storklub. Det er fortsat Manchester United som viser interesse, og det forventes at PL-storklubben forhøjer deres bud meget.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Football Italia skriver at Premier League-storklubben Manchester United, fortsat har interesse i Inter-stjerne. Det er den 28-årige kroatiske kantspiller Ivan Perisic, som endnu engang rygtes mod Milan-klubben.

(Photo: Getty Images)

Det som ifølge mediet gjorde at Manchester United ikke sikrede sig Perisic, var at de to klubber ikke blev enige om en pris. Nu meldes det at Inter har sat en slags frikøbsklausul på Ivan Perisic, som ligger på omkring 565.000.000 kroner.

Manchester United bød omkring 445.000.000 kroner i sommers, men det var ikke nok for Inter Milan. Nu er prisen på Inter Milan-stjernen blevet forhøjet til 565.000.000 kroner, som blev nævnt tidligere.

En velspillende kroat rygtes væk fra Inter Milan

Ivan Perisic har fået en god start på sæsonen, for den italienske klub. Perisic har spillet 2 kampe og lavet et enkelt mål og tre assist.

Læs også: Bayern München kan skabe profit på salg af profil