Den velspillende Inter-stjerne Ivan Perisic, rygtes til Manchester United. Det bliver forventet at Perisic skulle erstatte Anthony Martial.

Af Lasse D. Drescher

Inter Milan-stjerne rygtes væk fra den italienske klub, og mod Premier League. Premier League-klubben som skulle have interesse i den 28-årige velspillende kroat, er Manchester United. United skulle ifølge engelske medier haft scouts siddende hos Inter, i en længere periode.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Det er Ivan Perisic som virkelig viser hvad han kan hos Inter, efter at han skiftede fra Bundesliga-klubben Wolfsburg. Det engelske medie skriver samtidig at Ivan Perisic så ville blive en direkte erstatning, til den meget omdiskuterede Anthony Martial.

Anthony Martial eller Ivan Perisic?

Anthony Martials niveau er meget svingende, og der er gang på gang nogle som mener at Martial forlader Old Trafford, fordi José Mourinho ikke ønsker at bruge franskmanden. Dog spiller han stadig ofte, så det er svært at afgøre.

Dog skriver mediet også at Ivan Perisic er mere indblandet og vigtig for sit hold, end Martial er hos United. Dog kan man vende den om, og sige at Martial er en del år yngrer end Perisic, så der er flere år tilbage i Martial, hvis man på Old Trafford kan få gang i franskmanden for alvor.

Læs også: Kæmpe analyse: Champions League