Manchester United er ifølge et engelsk medie, tæt på at skrive under med Inter-stjernen Ivan Perisic. Samtidig med at det tyder på at Inter, har fundet deres Perisic-erstatter.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United fortsætter ifølge et medie jagten, på den velspillende Inter Milan-stjerne Ivan Perisic. Den 28-årige kroat er flere gange, blevet rygtet væk fra Inter og mod Old Trafford. Mediet skriver at der formentlig snart falder en handel på plads.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Det er Daily Telegraph som skriver at handlen formentlig bliver lukket, i løbet af denne uge. Det forventes at Inter er tæt på at acceptere Manchester Uniteds bud. Buddet lyder ifølge mediet på omkring 375.000.000 kroner.

Inter Milan er ifølge italienske rygter tæt på at finde sig, Perisic-erstatningen hos Serie A-konkurrenten Lazio. Det er Lazio-profilen Keita Baldé, som forventes at skifte til den store italienske klub snart.

Har United rustet sig solidt dette transfervindue?

Manchester United har allerede brugt rigtig mange penge, på at hente spillere til Old Trafford. Der er Benfica-profilen Victor Lindelöf som er skiftet til United, og så er der belgieren Romelu Lukaku som også er skiftet til Manchester Untied.

Mediet skriver samtidig at Manchester United stadig har interesse, i Tottenham-spilleren Eric Dier. Eftersom det tyder på, at Nemanja Matic ikke forlader Chelsea, endnu.

Læs også: Superliga-klub forstærker sig: Henter afrikansk angriber