Superliga-klubben, SønderjyskE, har skrevet kontrakt med den 20-årige angriber fra Cameroun, William Tchuameni. Angriberen har været til prøvetræning i Haderslev, og her har han imponeret.

HADERSLEV, DENMARK – DECEMBER 09: Detail view of the dirty trousers of Pierre Kanstrup of Sonderjyske during the Danish Alka Superliga match between Sonderjyske and FC Nordsjalland at Sydbank Park on December 9, 2016 in Haderslev, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Haderslev-klubben oplyser, at William Tchuameni får fire år i den lyseblå trøje. Klubbens sportschef, Hans Jørgen Haysen, fortæller, at de i SønderjyskE allerede har set lidt af afrikanerens kvaliteter:

  • Han viste under sin prøvetræning nogle glimt af hans spidskompetencer. Han er en spændende angriber, som med sin højde og fysik har noget at spille ind med.

Haysen betegner Tchuameni som en fremtidens mand, og det er ikke den første spiller fra Cameroun, som den jyske klub har skrevet under med i dette vindue.

I sidste uge skrev man nemlig kontrakt med Victor Ekani, som er midtbanespiller, og ifølge Haysen er det en fordel, at klubben nu råder over to spiller fra det afrikanske land.

Også Søren Frederiksen, der før spillede for Viborg FF, er lige skiftet til SønderjyskE.

Læs også: Kæmpe-scoop: Tidligere United-spiller kan være på vej til norsk fodbold