Den 20-årige Gabriel Barbosa rygtes efter en enkelt sæson allerede væk, fra den italienske storklub Inter Milan. Det blev blot til ni kampe for den italienske klub i den seneste sæson.

Af Lasse D. Drescher

Bleacher Reports skriver at Premier League-klubben Everton, har stor interesse i Inter Milan-spiller. Der er tale om den 20-årige brasilianske angriber Gabriel Barbosa, som ifølge mediet rygtes mod Everton.

(Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

Den unge brasilianer har vist hvad han kunne hjemme i hjemlandet, hos Santos. Efter ankomsten til Serie A og Inter Milan, har Barbosa ikke formået at slå helt igennem. Derfor rygtes brasilianeren væk fra Milan-klubben.

Det blev blot til ni kampe hos Inter Milan, for den 20-årige brasilianske angriber. Det forventes at Gabriel Barbosa formentlig kunne udvikle sig godt under Ronald Koeman, eftersom at den hollandske træner ofte giver de unge spilletid.

Hvor ser vi den brasilianske angriber i den kommende sæson

Gabriel Barbosa blev solgt fra den brasilianske klub Santos, til Serie A-storklubben Inter Milan for omkring 225.000.000 kroner. Gabriel Barbosa skrev under på en fem-årig kontrakt med Inter, og det forventes brasilianeren smutter før tid.

Gabriel Barbosa kan ifølge mediet godt forlade Inter Milan denne sommer. Det bliver dog kun på lån, da Inter ifølge mediet ønsker at beholde den brasilianske angriber længere endnu. Men at låne Barbosa er en mulighed, ifølge mediet.

Læs også: Southampton-duo rygtes mod Premier League-gigant