Premier League-mestrene fra Chelsea har ifølge Sky Sports stor interesse, i den velspillende Southampton-duo Ryan Bertrand og Cedric Soares.

Af Lasse D. Drescher

Det velkendte medie Sky Sports skriver, at Premier League-giganten Chelsea har stor interesse, i Premier League-konkurrents profil. Det er Southampton-profilen Cedric Soares som rygtes mod Stamford Bridge.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Den 25-årige portugisiske højreback er tidligere blevet rygtet væk fra Southampton, men det er ikke endt ud i en afsluttet handel. For to års tid siden, hentede Southampton Cedric til klubben fra Sporting Lissabon.

Den daværende pris var på omkring 40.000.000 kroner. Det engelske medie Sky Sports skriver, at Southampton skulle kræve et meget større beløb end hvad de betalte for Cedric Soares. Der meldes dog intet om, hvad prisen som Southampton kræver er på.

Skifter Southampton-duoen til Premier League-giganten?

Sky Sports skriver samtidig at Premier League-storklubben har stor interesse i Southampton-venstrebacken Ryan Bertrand samtidig. Sky Sports mener at det tyder på at Antonio Conte har interese i at forstærke back-positionerne hos Chelsea.

Spørgsmålet er så om Conte tænker at Ryan Bertrand og Cedric Soares kan gå direkte ind og erstatte Marcos Alonso og Victor Moses. Eller om det bare er så Chelsea har to solide spillere til begge back-positioner.

Læs også: Bundesliga-winger rygtes mod Premier League