Inter Milan-stjerne sættes endnu engang i forbindelse med Manchester United. Dog er prisskiltet ekstremt højt.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det italienske medie TuttomercatoWeb, er Inter Milan klar til at sælge stjerne, hvis de får et stort beløb. Det er den kroatiske VM-profil Ivan Perisic, som rygtes væk fra Inter Milan, og mod Premier League-storklubben Manchester United endnu engang.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

José Mourinho har tidligere indikeret, at han gerne ville hente den 29-årige kantspiller til Old Trafford. Nu har Inter afsløret at de gerne vil lade Ivan Perisic forlade klubben, dog skal der falde et kæmpe beløb.

Prisen som den italienske storklub efterspørger, er ifølge mediet omkring 600.000.000 kroner. Tidligere har der været rygter om at Manchester United skulle have budt omkring det halve, af hvad Inter Milan nu kræver.

Så det forventes ikke ligefrem, at der er stor chance for at de to klubber når til enighed om en pris. Eftersom at Inter Milan først lader Ivan Perisic forlade klubben, hvis de får et bud på de 600.000.000 kroner.

Franske Anthony Martial rygtes samtidig væk fra Manchester United, og derfor forventes det at Mourinho skal finde en erstatning. Manchester United forventes også at kunne få mange penge for Anthony Martial, fordi han stadig er ret ung.

Kan Perisic blive en profil hos Manchester United?

Dog må der stilles spørgsmålstegn ved, om Manchester United vil gå ud og bruge så mange millioner. På en spiller, som er 29 år, og som fylder 30 når vi når februar. Dog er der ingen tvivl om at Ivan Perisic er god.

Perisic har vist højt niveau både hos Inter Milan, men også på det kroatiske landshold ved VM-slutrunden i Rusland, som netop er blevet fløjtet af. Vinderen endte med at blive det franske landshold, som vandt i finalen mod netop Kroatien.

Læs også: Spændende: Manchester City og Chelsea kæmper om Juventus-stjerne