Juventus-stjerne er jagtet af to Premier League-storklubber. Efter flere solide sæsoner i Serie A.

Af Lasse D. Drescher

Den 28-årige midtbanespiller Miralem Pjanic har længe været stærkt spillende, i den italienske Serie A. Først hos AS Roma, så gik turen til Juventus hvor Pjanic har spillet de seneste par sæsoner.

(Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)

Ifølge Tuttosport kunne Miralem Pjanic være på vej væk, fra den italienske storklub. Da der skulle være stor interesse fra to Premier League-storklubber. De to storklubber som viser interesse, er Manchester City og Chelsea.

Der meldes intet om hvad man forventer at den 28-årige midtbanespiller vil komme til at koste. Men det bliver formentlig ikke billigt, da der stadig er nogle gode år tilbage i Pjanic, og så er han en af verdens bedste på hans position.

Juventus forventes dog at skulle ud og sælge nogle spillere, da de for nyligt har hentet en superstjerne til klubben. Nemlig portugiseren Cristiano Ronaldo, er kommet til den italienske storklub, og det har ikke været billigt.

Men derfor forventes det, at der er nogle spillere som forlader Serie A-storklubben. En anden spiller som også rygtes væk fra Juventus, er den argentinske angriber Gonzalo Higuain, som ifølge mediet er blevet uvenner med Juventus, over måden de har håndteret situationen på.

Hvad kommer der mon til at ske?

Eftersom at Gonzalo Higuain føler at han bare bliver skubbet ud af klubben, nu hvor de har formået at sikre sig Cristiano Ronaldo. Dog må man også fastslå at det kunne være spændende og se, hvordan Miralem Pjanic vil gøre sig hvis han skifter til en af Premier League-klubberne.

Hvilken af de to klubber som er favorit, meldes der ifølge det italienske medie intet om. Men der er stor interesse fra de to engelske storklubber.

Læs også: Fransk VM-guldvinder jagtes: Arsenal og FC Barcelona er i duel