Sevilla-profil er eftertragtet af Premier League-storklub og La Liga-gigant.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Goal skriver at Sevilla skulle lytte til mulig interesse, i deres franske midtbanespiller Steven N’Zonzi. Den 29-årige midtbanespiller har tidligere været rygtet væk fra Sevilla, og mod Premier League.

(Photo by David Ramos/Getty Images)

Det har været Arsenal som har vist stor interesse, og det gør de fortsat. Den anden klub som også har interesse i franskmanden, er La Liga-giganten FC Barcelona. Sevilla har ifølge mediet, meldt ud at de er klar til at lade N’Zonzi smutte, hvis de får minimum 300.000.000 kroner.

Steven N’Zonzi har for nyligt vundet VM-slutrunden i Rusland, med det franske landshold. Før det, var N’Zonzis største bedrift en Europa League-titel med Sevilla. Før tilstedeværelsen hos Sevilla var N’Zonzi hos Stoke, og Blackburn Rovers før det.

Premier League-storklubben Arsenal har dog allerede været ude og forstærke midtbanen. De har hentet franskmanden Mattéo Guendouzi til klubben, sammen med Sampdoria-stjernen Lucas Torreira.

En af de helt store grunde til at Arsenal har vist stor interesse i Steven N’Zonzi, kan også have noget at gøre med den nye træner på Emirates. Unai Emery kender nemlig Steven N’Zonzi, fra deres fælles tid hos den spanske storklub, Sevilla.

Kan N’Zonzi slå Busquets af pinden?

FC Barcelona kunne også være på udkig efter en spiller, som enten kunne overtage fra Sergio Busquets, eller blot give ham noget konkurrence. Da han efterhånden er kommet lidt op i årene, og måske ikke har det samme niveau som tidligere set.

Den spanske storklub vinkede i den forgangne sæson også farvel, til FC Barcelona-legenden Andres Iniesta. Så derfor er de en mand mindre på midtbanen i øjeblikket. Der kunne N’Zonzi være en tilføjelse, som kan holde styr på forsvaret.

Læs også: Juventus-profil er jagtet af Man United og PSG