Juventus-forsvarsspiller rygtes endnu engang væk, fra den italienske storklub. Der er ifølge engelsk medie stor interesse, fra to europæiske storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Den 27-årige brasilianer Alex Sandro, har været sat i stor forbindelse med et skifte til Manchester United. Nu meldes det at den engelske storklub møder stor konkurrence, fra Ligue 1-storklubben Paris Saint-Germain.

(Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)

The Times melder at Manchester United skulle nærme sig enighed med Juventus, om hvad Alex Sandro vil koste at hente væk fra klubben. Prisen som de fleste melder at Alex Sandro vil koste, ligger på omkring 450.000.000 kroner.

Det er en pris som både Manchester United og Paris Saint-Germain kan betale, uden de helt store problemer. Da de to klubber er nogle af verdens absolut største, hvis man kigger på sponsoraftaler og merchandise-salg.

Specielt Manchester United har længe vist stor interesse i Alex Sandro, og generelt bare en ny venstreback. Da det er tydeligt, at det er en position som José Mourinho vil forstærke hos den engelske storklub.

Dog har PSG ikke ligefrem en af verdens bedste på backen, så derfor har de formentlig også stor interesse, i at få forstærket positionen. Men hvilken af de to europæiske storklubber som vinder i kampen om Alex Sandro, vides ikke endnu.

Forlader brasilianeren den italienske storklub?

PSG bød i sidste uge omkring 300.000.000 kroner, skriver det italienske medie Tuttomercato. Dog er det ikke et bud som Juventus ser som nok, så derfor skal der op og betales mere, for at en af de førnævnte storklubber kan sikre sig den 27-årige brasilianske forsvarsspiller.

Muligheden for at Alex Sandro bliver hos Serie A-storklubben Juventus, er der selvfølgelig også. Dog forventes Juventus at skulle ud og sælge nogle spillere, efter at de for nyligt sikrede sig portugiseren Cristiano Ronaldo, som kom til at koste meget.

Læs også: La Liga-forsvarsspiller er eftertragtet af to europæiske klubber