Der er stor interesse i Napoli-profilen Elseid Hysaj, fra flere storklubber. Det er de tre engelske storklubber Chelsea, Liverpool og Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Sportlens skriver at Premier League-storklubben Chelsea, har stor interesse i Serie A-højreback. Det er den 24-årige albanske Napoli-forsvarsspiller Elseid Hysaj, som igen rygtes væk fra den italienske storklub.

(Photo by Clive Mason/Getty Images)

Sportlens skriver samtidig at det ikke kun er Chelsea, som viser interesse i den albanske forsvarsspiller. Chelsea møder nemlig også konkurrence fra to Premier League-konkurrenter, nemlig Liverpool og Manchester United.

Elseid Hysaj har ifølge mediet en frikøbsklausul, på omkring 375.000.000 kroner. Det meldes at de tre engelske storklubber, alle skulle være klar til at betale prisen, for at udløse frikøbsklausulen på Hysaj.

Mediet er dog i tvivl om hvor vidt Chelsea egentlig har brug for den solide højreback. Da de på nuværende tidspunkt har to spillere de kan bruge, nemlig Victor Moses og Davide Zappacosta, dog er Victor Moses et klart førstevalg.

I denne sæson har den 25-årige italiener Davide Zappacosta blot fået 11 Premier League-kampe for Chelsea. Det er ikke ret mange, da de fleste havde regnet med at Zappacosta skulle få en solid rolle hos Chelsea, men det har han altså ikke haft.

Davide Zappacosta var virkelig solid hos Serie A-klubben Torino, hvor han var en af de vigtige i bagkæden. Men det hele er gået ned ad bakke, efter han skiftede til Premier League-storklubben Chelsea.

Hvor bør Elseid Hysaj fortsætte sin karriere?

Mange stiller derfor spørgsmål til om det vil være godt, for Elseid Hysaj at skifte til Chelsea. Da intet direkte tyder på at Elseid Hysaj kan få samme spilletid hos Chelsea, som han får hos Napoli i øjeblikket.

Manchester United kunne være en god mulighed for Hysaj, da Antonio Valencia efterhånden er kommet op i årene. Men Valencia ser dog stadig super stærk ud, med sine 32-år og han er fysisk stærk. Så det er yderst svært at gøre sig klog på.

Læs også: Arsenal-fans: Skaf os denne manager!