Den italienske fodboldagent Federico Pastorello mener at der er en klub, som kan klare Mbappés store transfersum. Det er Inter Milan, som ifølge 

Af Lasse D. Drescher

Ifølge den italienske fodboldagent Federico Pastorello så er der kun en klub, som egentlig har pengene til at købe AS Monaco-talenten Kylian Mbappé. Pastorello er agent for nogle velkendte spillere, rundt omkring i Europa.

Pastorello ses til højre i billedet. (Photo by Dino Panato/Getty Images)

Federico Pastorello er blandt andet agent for Patrice Evra, Antonio Candreva, Giuseppe Rossi, og Louis Nani. Pastorello fortæller til Calciomercato at Candreva egentlig ikke ønskede at forlade Lazio, men at Inter-ejerne fik overtalt Candreva.

Har Inter bedre økonomi, end de helt store kanoner i Europa?

Den italienske fodboldagent understreger at de andre store europæiske fodboldklubber, som har vist interesse i Kylian Mbappé. På ingen måde har så god en økonomi, som de har hos Serie A-storklubben Inter Milan.

Pastorello understreger at Inter Milan ikke har noget problem økonomisk, med at gå ud og bruge 750.000.000 kroner på Mbappé. Men at andre storklubber fra Spanien og England har flere problemer med økonomien. Det har Inter dog styr på, understreger Pastorello.

Læs også: Utd sætter deprimerende rekord