Det er den italienske legende Gennaro Gattuso som til et italiensk medie roser, AC Milan-indkøbbet Franck Yannick Kessié meget.

Af Lasse D. Drescher

Den italienske fodboldlegende Gennaro Gattuso har for nyligt udtalt sig om, spilleren som AC Milan har hentet til klubben. Det er midtbanespilleren som tidligere spillede for Atalanta, som går under navnet Franck Yannick Kessié.

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Den 20-årige midtbanespiller er i manges øjne, blandt de største fodboldtalenter der findes på nuværende tidspunkt. Den tidligere fodboldspiller Gennaro Gattuso er nu træner for det italienske hold AC Pisa.

Gattuso udtaler til Football-Italia at den unge AC Milan-midtbanespiller, på mange måder er en skræmmende spiller. Ikke sådan grundet hans person og sådan, men grundet han bare er et bæst på banen.

Gattuso udtaler følgende til Football-Italia:

“AC Milan har lavet et fantastisk indkøb, i Franck Yannick Kessié. Kessié er fysisk super stærk, og derfor yderst skræmmende. Han har også flere mål i sig end jeg havde som spiller, og han er stærkere end mig. Han er uden tvivl en helt fantastisk spiller.”

Læs også: Mourinho sammenligner United-spiller med Premier League-legende