Inter Milan har i den seneste tid vist interesse i Real Madrid-stjerne. Italiensk medie skriver at de ved hvad Inter Milan har tilbudt Real-stjernen.

Af Lasse D. Drescher

For tiden går der rygter om at Serie A-storklubben Inter Milan, har kæmpe interesse i Real Madrid-stjerne. Det er den velspillende kroat, Luka Modric, som rygtes mod italiensk fodbold. Dog er der stor tvivl om det hele, i dette rygte.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Ønsker Luka Modric mon at forlade Real Madrid, da de fleste forventer at han er glad for at være fast mand, hos Los Blancos. Specielt den 32-årige midtbanespiller var velspillende, under VM-slutrunden i Rusland.

Luka Modric var en af de absolut vigtigste spillere ved slutrunden. Modric spillede en stor rolle i, at det kroatiske landshold noget overraskende, endte med at tilspille sig en fortjent finaleplads, hvor de så tabte til det franske landshold.

Ifølge Calciomercato er det nu blevet afsløret, hvad Inter Milan vil tilbyde den kroatiske stjerne, hvis han skriver under med dem. Inter Milan skulle have tilbudt Real Madrid-stjernen en årsløn på omkring 75.000.000 kroner, samtidig med han også får en bonus på 10.000.000 kroner.

Luka Modric har i øjeblikket ifølge Sportek, en årlig løn på omkring 70.000.000 kroner, hos den spanske storklub. Derfor vil den kroatiske stjerne altså kunne tjene lidt mere, hvis han skifter til Inter MIlan.

Overvejer den kroatiske stjerne mon et Real Madrid-exit?

Dog er der selvfølgelig forskel på nvieauet, som der er hos Inter Milan og Real Madrid. Da Real Madrid hver sæson deltager i Champions League, og ofte vinder den. De har vundet de sidste tre sæsoners Champions League.

Inter Milans fremtidsplaner går på at komme tilbage i Champions League, og kunne kæmpe med om Serie A-trofæet. Men det forventes at kræve nogle forstærkninger til truppen.

Læs også: Chelsea fortsætter jagten på Serie A-profilerne: Inter-spiller er i kikkerten