Det lykkedes ikke Arsenal at hente Denis Suarez på en lejeaftale i vinterens transfervindue, men London-klubben kigger allerede nu frem mod det næste transfervindue. Det skriver det italienske medie, Corriere dello Sport.

af: Emil Plovgaard

MILAN, ITALY – APRIL 15: Suso of AC Milan (R) with his team-mate Juraj Kucka (C) and Lucas Ocampos (L) celebrates at the end of the Serie A match between FC Internazionale and AC Milan at Stadio Giuseppe Meazza on April 15, 2017 in Milan, Italy. (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images )

Mandag aften skrev det italienske medie, TuttoMercatoWeb, at Arsenal havde sendt talentspejdere af sted til Milano i sidste weekend for at kigge på den spanske midtbanespiller, Suso.

Det blev yderligere bekræftet af Corriere dello Sport tirsdag, at Arsenals to talentspejdere havde overværet kampen mellem AC Milan og Cagliari.

LÆS OGSÅ: Mertesacker: Derfor har engelske klubber det svært i Champions League

Den tidligere Liverpool-spiller kender aldeles godt til engelsk fodbold. Det menes, at han har en frikøbsklausul på omkring 40 millioner euro. Dermed er han inden for London-klubbens budget til sommerens transfervindue.

AC Milan er dog bevidste om interessen for Suso. Derfor er man i gang med at forhandle sig frem til en ny kontrakt med den spanske midtbanespiller. Foruden at give ham en lønforhøjelse, skulle der også være snak om, at hans frikøbsklausul bliver fjernet eller forhøjet.

Ifølge Corriere dello Sport burde det ikke være særlig svært at holde på Suso i Milano. Ham og hans kone har nemlig lige budt velkommen til deres nye søn, Alessio.

LÆS OGSÅ: Medie: Juventus, Ajax og FC København jagter 21-årig angriber