Ung 20-årige Fiorentina-profil rygtes væk fra italiensk fodbold, og mod engelsk topfodbold. Der skulle nemlig være stor interesse fra en London-storklub.

Af Lasse D. Drescher

Den nye Chelsea-træner Maurizio Sarri, har ifølge Calciomercato stor interesse i at sikre sig endnu en Serie A-spiller. Sarri skulle have stor interesse i at hente Fiorentina-stjernen Federico Chiesa til den engelske storklub.

(Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

20-årige Federico Chiesa har været velspillende hos Fiorentina, og han har tidligere været rygtet væk fra Serie A-storklubben. Federico Chiesa har spillet 67 kampe i den italienske Serie A. I de kampe har Chiesa fået lavet 10 scoringer og 13 assist.

Federico Chiesa har efter mange gode og flotte præstationer hos Fiorentina, sikret sig seks kampe for det italienske landshold. Der meldes intet om hvad den italienske Fiorentina-profil vil koste, at hente væk fra klubben.

Men eftersom at Chiesa er blandt de bedste unge spillere i Serie A, så bliver det formentlig ikke billigt. Specielt fordi der formentlig vil være flere storklubbe, som får øjnene op for Chiesa og derfor vil kæmpe med om italieneren.

Federico Chiesa er som tidligere nævnt et af de helt store talenter, i italiensk fodbold. Men det er også vigtigt for italieneren at han får godt med spilletid, således at han løbende kan udvikle sig.

Hvor bør italieneren fortsætte sin karriere?

Såfremt Federico Chiesa kommer til Chelsea uden at få godt med spilletid og chancer, til at vise hans niveau. Derfor skal Federico Chiesa formentlig nøje overveje, hvor han vil fortsætte sin karriere henne.

Federico Chiesa er som sagt en profil hos Fiorentina, og får derfor godt med spilletid i Serie A-klubben. Men han vil måske gerne mod en større europæisk klub, og det er så netop der hvor en klub som Chelsea kommer ind i billedet.

Læs også: Jurgen Klopp indrømmer: Dette forventer jeg IKKE af Mohamed Salah