Af Anders Lang Jensen

Den tyske FC Bayern-stjerne Jerome Boateng regnes for én af de bedste forsvarsspillere i verden. Men mange skader har forhindret tyskeren den seneste sæson i hans vej mod toppen sammen med det tyske storhold.

Den 29-årige landsholdsprofil skal kæmpe for at holde sin faste plads på holdet i det sydtyske efter de slemme skadesperioder. Italienske Carlo Ancelotti ønsker stabilitet på sit mandskab i jagten på europæisk succes.

Og der er angiveligt bud efter Boateng andetsteds fra. Med en mere eller mindre usikker situation, omkring spilletid på Allianz Arena i München, er der interesse fra Italien. For ifølge det italienske medie, Tuttomercatoweb, gør storklubben Inter sig klar med bud til januar måned.

Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

Mediet beretter, at Inters tekniske manager, Walter Sabatini, skal mødes med bestyrelsen hos Inter for at diskutere budget og transfers for det kommende transfervindue, der åbner i det nye år. Her vil Sabatini gøre det klart, at den tyske defensivprofil er et emne, man skal gå benhårdt efter.

Den italienske storklub er på markedet i jagten efter en midtstopper, efter man sagde farvel til Jeison Murillo i sommerens vindue. Colombianeren skiftede det italienske ud med spanske Valencia. Derfor er Boateng et brandvarmt navn på hjemmebanen San Siro.

Photo by Joerg Koch/Anadolu Agency/Getty Images

Den skadesplagede tysker har været at finde i Bayern siden 2011, hvor han skiftede fra engelske Manchester City. Siden er det blevet til hele 190 optrædener for den tyske gigant. Sidste kamp for Bayern var i den sidste kamp i Bundesliga-sæsonen sidste år.

Her blev Boateng meget symbolsk skadet undervejs. Kampen var mod Freiburg, og den tyske verdensmester pådrog i det 32. minut en lårskade.