Italienske Tuttosport beretter lørdag morgen om, at repræsentanter fra Juventus har mødtes med en PSG-stjerne for at diskutere fremtiden.

Foto: Aurelien Meunier/Getty Images

Foto: Aurelien Meunier/Getty Images

Mødet skulle have fundet sted så langt tilbage som den 9. marts, hvor Cavani skulle spille Champions League mod Chelsea.

De skulle være blevet enige om en 3-årig kontrakt med en årsløn på 5.500.000 euro plus forskellige bonusser, ifølge dagens valutakurser svarer det til omkring 40 millioner danske kroner.

Læs også: Medie: Totti færdig i Roma – se hvor han vil spille

Uruguayaneren skulle angiveligt have det svært i Paris Saint Germain, men det betyder ikke, at det bliver en billig handel. PSG forlanger ifølge Tuttosport omkring 300 millioner kroner for den uruguayanske angriber.

Det er ikke den eneste angriber, som PSG bliver nødt til at skille sig af med til sommer, hvis dette skifte går igennem. Nemlig også svenske Zlatan Ibrahimovic ser ud til at forlade den franske hovedstadsklub til sommer.

Dermed skal den franske klub ud og lede på transfermarkedet efter en målfarlig angriber, der altså kan afløse både Cavani og Ibrahimovic.

Læs også: Se hvor meget Superliga-klubberne brugte på agenter i 2015

Cavani har siden 2013 spillet i PSG, hvor han har spillet 92 kampe og scoret 48 mål. Han ankom til klubben fra Napoli for en sum på cirka 475 millioner kroner.