Den italienske fodboldlegende Francesco Totti synes at være fortid i den italienske hovedstadsklub AS Roma efter 23 års troskab mod klubben. Men det afholder ham ikke for at fortsætte karrieren andetsteds.

Foto: Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images

Foto: Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images

Francesco Totti fylder 40 år til september, men udtaler til avisen Corriere dello Sport, at han føler sig i god form, og er derfor utilfreds med, at han ikke kommer på hold i Roma. Totti har kontraktudløb til sommer, og det ser ikke ud til, at Roma vil forlænge den kontrakt.

Nu melder den Rom-baserede sportsavis Corriere dello Sport, at han har besluttet sig. Han vil fortsætte karrieren i udlandet, nærmere bestemt i MLS i USA. Totti har siden 1992 spillet for Roma, hvor han har været et fast inventar i den romerske klub. 

Læs også: FC Barcelona vs Real Madrid – så meget koster en billet

Totti har indtil videre optrådt 594 gange for I Lupi (Ulvene, red.) med 244 mål til følge, hvilket gør ham til en af de mest scorende spiller i AS Roma.

Han var kaptajn, da klubben i sæsonen 2000-01 vandt det italienske mesterskab, og han spillede en stor indflydelse på det italienske mandskab i mesterskabssæsonen.

Læs også: Se hvor meget Superliga-klubberne brugte på agenter i 2015