Juventus-stjerne rygtes fortsat mod Premier League-storklubben Manchester United, dog kommer det til at koste De Røde Djævle mange penge.

Af  Lasse D. Drescher

Ifølge det italienske medie Calciomercato, så har Premier League-storklubben Manchester United stor interesse i stjernespiller. Manchester United skulle have en stor Juventus-stjerne i kikkerten, nemlig den argentinske stjerne Paulo Dybala.

(Photo: Getty Images)

Netop Manchester United har tidligere været sat i forbindelse med Paulo Dybala. Dog har de endnu ikke formået at sikre sig argentineren, og der er tvivl om hvor vidt de formår at sikre sig Dybala denne gang.

Dybala er nemlig en af de helt store stjerne hos Juventus, og alt tyder på at han er meget glad for at være i klubben. Derfor er chancen ifølge de fleste meget lille, for at Manchester United kan formår at sikre sig Paulo Dybala.

Vi har dog før set hvad absurd mange penge kan gøre, ved nogle spillere. Det kan gøre at de ændrer mening, og derfor kan United måske have en chance. Det forlyder sig ifølge Calciomercato at Manchester United står klar med omkring 900.000.000 kroner.

Manchester United har i øjeblikket en lidt blandet form, mange er dog utilfredse med hvordan United fortsat spiller. De fleste fans er skeptiske over takterne hos De Røde Djævle, da der ikke for alvor er styr på forsvaret, og angrebet er heller ikke fantastisk spillende.

Kan argentineren blive en fremtidig Man United-stjerne?

Der er ingen tvivl om at Manchester United-tilhængerne formentlig ville blive en stor profil, og ville blive få en varm velkomst på Old Trafford. Men det er blot rygter, da der som sagt er stor tvivl om hvor vidt Dybala har interesse i at forlade Serie A-storklubben.

Vi må dog vente til januar, for at se om det kan blive til noget, eller ej.

Læs også: Læs om nøgen Ronaldo der pralede med sit bedste udseende end Messi