Italiensk medie skriver at Manchester City formentlig offentliggøre en transfer, i løbet af det næste døgns tid.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Tuttomercato skriber, at Manchester City efter sigende skulle have sikret sig en Serie A-profil. Det er den 26-årige Napoli-stjerne Jorginho, som efter sigende skulle være millimeter fra at skrive under med Manchester City.

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Jorginho har i sin tid hos Serie A-storklubben Napoli, spillet over 160 kampe, og i den tid har midtbanespilleren været en ret solid profil. Derfor har han også flere gange været rygtet væk, fra den italienske storklub, og netop mod Premier League.

Mediet melder samtidig ud, at Manchester City og Jorginho skulle offentliggøre skiftet på mandag. Den 26-årige midtbanespiller skulle efter sigende mere eller mindre have underskrevet en fem-årig kontrakt med Premier League-storklubben.

Tilbage i 2014 hentede Napoli Jorginho til klubben, fra Hellas Verona. Det kostede omkring 70.000.000 kroner på daværende tidspunkt. Det forventes at Napoli kan komme til at tjene en del penge, på salget af den solide midtbanespiller.

Mediet skriver at det forventes at Jorginho koster omkring 360.000.000 kroner. Så det er ret mange penge, som den italienske storklub kan sikre sig på et salg af Jorginho. Dog er der tvivl om hvad det kommer til at koste, da der ikke er sat et sikkert prisskilt på Jorginho.

Kan Napoli-profilen få en fast plads hos PL-storklubben?

Tvivlen må dog stadig være tilstede, om hvor vidt Jorginho får en plads i startopstillingen hos Manchester City. Da der er hård konkurrence på Manchester Citys midtbane, fordi der er en del stjerner og Pep Guardiola har et bredt udvalg.

Premier League-storklubben Manchester City håber formentlig på, at kunne holde fast i titlen som engelsk mestre. De vandt ret sikkert det engelske mesterskab, i den forgangne sæson. Manchester City endte med at have 19 point mere end andenpladsen, som var Manchester United.

Læs også: Planen er klar: Real Madrid har to erstatninger til Keylor Navas