Det italienske medie, La Republicca, skriver, at Liverpool har fået et bud på 61 millioner pund afvist. Buddet er afgivet på Napolis italienske angriber, Lorenzo Insigne. Buddet er blevet afvist af klubbens bestyrelsesformand, Aurelio De Laurentiis.

BERGAMO, ITALY – JANUARY 21: Lorenzo Insigne, Marek Hamsik and Elseid Hysaj of SSC Napoli celebrate victory at the end of the serie A match between Atalanta BC and SSC Napoli at Stadio Atleti Azzurri d’Italia on January 21, 2018 in Bergamo, Italy. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

De Laurentiis vil have næsten det dobbelte af, hvad The Reds tilbød for den 27-årige italiener. Ifølge mediet vil Napoli nemlig acceptere et bud i omegnen af 131 millioner pund.

Den italienske angriber er en af de bedste af sin slags i Serie A. I denne sæson har han scoret 11 mål og lavet 8 asissts.

La Republicca: Liverpool vil forstærke offensiven

Den italienske avis skriver endvidere, at Liverpool pønser på at forstærke offensiven, og har afgivet et bud gennem Insignes agent, Mino Raiola.

I forvejen har Liverpool et stærkt angreb bestående af spillere som Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané. Trioen har dog ikke levet op til forventninger i de seneste uger, og klubben har tabt point til klubber, de ellers burde vinde over.

I det seneste år har Liverpool brugt store transfersummer på Alisson, Virgil van Dijk, Fabinho og Naby Keita, og det bliver interessant at se, om det samme kommer til at ske med Lorenzo Insigne.

SE OGSÅ: VILD KASSE: Anders Randrup scorer VANVITTIGT selvmål imod OB