José Mourinho vil ifølge engelsk medie gerne bringe Chelsea-spiller til Old Trafford, det bliver dog meget svært. Da Chelsea vil undgå at sælge en af deres profiler til Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Mediet ESPN skriver nu at José Mourinho skulle have givet udtryk for, at der bliver handlet ind til sommer. Samtidig med at portugiseren ikke lægger skjul på, at der sagtens kunne komme en brasilianer til Old Trafford.

(Photo by Dan Istitene/Getty Images)

Spilleren som der ifølge mediet rygtes mod Manchester United, er en Premier League-profil som tidligere har samarbejdet med José Mourinho. Det er den 29-årige Chelsea-stjerne Willian, som rygtes mod Manchester United.

Den brasilianske kantspiller Willian har været en af de bedste spillere, hos London-storklubben i denne sæson. Det forventes ifølge mediet ESNP, at Willian skulle koste omkring 500.000.000 kroner, hvilket er en del.

Men eftersom at Willian har været solid og velspillende, i de seneste par sæsoner så skal Willian også have et lidt større prisskilt. Manchester United har endnu ikke været ude og givet udtryk for, om de mener Willian vil være en god signing eller en mindre god en.

José Mourinho udtaler følgende til ESPN:

“Hvem ved, måske kan vi ende med at have en brasilianer i truppen til den kommende sæson. Jeg tror dog ikke at det bliver Willian, eftersom at Chelsea formentlig ikke vil gøre det muligt.”

Chelsea og Manchester United er kæmpe konkurrenter, i den engelske Premier League. Derfor vil Chelsea formentlig ikke acceptere det første bud som United kommer med, da de formentlig også gerne vil holde fast i Willian.

Derfor skal Manchester United formentlig ud og finde en anden kantspiller, frem for Willian. Da det som nævnt tidligere, bliver svært at få Willian til klubben. Det kunne være at det bliver AS Monaco-profilen Thomas Lemar, som tidligere har været rygtet mod Premier League.

Læs også: Florentino Perez vender 180 grader: Jeg vil gøre alt for at holde fast i Benzema og Bale