Napoli-spilleren Jorginho rygtes væk fra den italienske klub, ifølge Calciomercato. Der er nemlig interesse fra Premier League-storklubben Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Napoli-midtbanespilleren Jorginho rygtes ifølge italiensk medie væk, fra den italienske storklub. Der er ifølge Calciomercato stor interesse fra Premier League-storklubben Manchester United, som tidligere har vist interesse i midtbanespilleren.

(Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)

Den 26-årige Napoli-profil har været velspillende, og han har længe været en solid profil på Napoli-holdet. Der rygtes ifølge Calciomercato en nuværende Serie A-spiller mod Napoli, og derfor tyder det på at Jorginho vil få hård konkurrence.

Serie A-spilleren Lucas Torreira på 22 år, spiller til dagligt for Sampdoria. Torreira har overrasket mange, og det er derfor at Napoli har vist interesse. Nu er Napoli ifølge Calciomercato meget tæt på, at sikre sig den unge midtbanespiller.

Manchester United jagter en ny forstærkning til midtbanen, da Michael Carrick har givet udtryk for at han stiller støvlerne på hylden til sommer. Premier League-storklubben har derfor planer om, at de skal ud og hente sig en solid spiller til midtbanen.

Forlader Jorginho mon Napoli til sommer?

Den 26-årige Napoli-spiller Jorginho har flere år tilbage af sin kontrakt, så derfor tyder det ikke på at han som sådan er på vej væk. Dog står det ifølge mediet klart, at Manchester United rigtig gerne vil ud og sikre sig midtbanespilleren.

Amadou Diawara som også spiller hos Napoli, har en større chance for at blive hos Napoli. Grunden til det er ifølge mediet, at han er yngre end Jorginho. Derfor tyder det lidt på at Jorginho er den spiller, som ligesom er på vej væk fra den italienske storklub.

Jorginho bliver formentlig ikke billig, at hente væk fra Serie A-storklubben, da han stadig er en profil. Men Manchester United er også en klub, som har den slags penge som Napoli forventer at få for Jorginho.

Læs også: Manchester United har fundet forstærkningen: De vil sikre sig Lazio-stjerne