Den hollandske Lazio-profil Stefan de Vrij forventes at forlade klubben til sommer. Manchester United står ifølge engelsk medie klar med et bud, på Lazio-profilen da de gerne vil forstærke forsvaret.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Mirror skriver at Manchester United, har interesse i Serie A-forsvarsspiller. Det er den hollandske forsvarsspiller Stefan de Vrij, som rygtes væk fra Lazio til sommer.

(Photo by Marco Rosi/Getty Images)

Stefan de Vrij forlod tilbage i 2014 den hollandske klub Feyenoord, for at skrive under med Serie A-storklubben Lazio. Den hollandske midterforsvar har været velspillende for Lazio, men nu meldes hollænderen væk fra klubben.

Det er sket efter at Lazio og Stefan de Vrij ikke har formået, at nå til enighed om en forlængelse af kontrakten. Manchester United er ifølge det engelske medie tæt på, at kunne sikre sig Stefan de Vrij.

Manchester United vil ifølge mediet gerne købe Stefan de Vrij, for at sikre sig hollænderen. Det forventes at prisen som Manchester United skal op og betale for den 26-årige forsvarsspiller ligger på omkring 265.000.000 kroner.

Premier League-storklubben har problemer i forsvaret, og José Mourinho har gjort det klart at han gerne vil forstærke forsvaret. Da det tyder på at Mourinho kun for alvor føler at han kan stole på en spiller i United-forsvaret, og det er Eric Bailly.

Hvem bør Manchester United sikre sig til forsvaret?

Andre spillere som har været rygtet mod Manchester United, er Real Madrid-forsvarsspilleren Raphael Varane og Atletico Madrid-spilleren José Maria Gimenez. De to La Liga-forsvarsspillere har været velspillende når de har spillet, men de får ikke den spilletid de ønsker.

Dog forventes det ifølge det store engelske medie, at være en billigere mulighed at sikre sig Lazio-profilen Stefan de Vrij. Det står helt klart ifølge mediet, at Stefan de Vrij kunne være en solid forstærkelse til Manchester United-holdet.

Læs også: Efter 1-1 mod Barca: Chelsea-stjerne svines til på de sociale medier