Chelsea måtte noget skuffende nøjes med uafgjort hjemme mod FC Barcelona, selv om spillet var til mere. En masse af klubbens tilhængere lader nu deres frustrationer gå ud over rekordkøbet Alvaro Morata.

Alvaro Morata ses her i aktion mod Kasper Schmeichels Leicester. (Photo by Clive Rose/Getty Images)

Den spanske angriber har været vidne til en noget miserabel sæson, siden han skiftede til The Blues sidste sommer. Han er dog ellers som regel fast mand på Antonio Contes mandskab.

Læs også: Ajax-talent rygtes til FC Barcelona – fire PL-klubber er også interesserede

I de seneste tre kampe har han dog været forvist til bænken efter en skade. Han var ligeledes også på bænken i gårsdagens ottendedelsfinale mod FC Barcelona.

Læs også: Alex Sandro vil ikke til Manchester United: Her er 3 spillere, som United nu bør gå efter

En kamp, som endte 1-1 på grund af mål fra Willian og Lionel Messi. Mod slutningen af kampen blev Alvaro Morata skiftet ind i forsøget på at hente en sen sejr til Chelsea, og dermed opnå en fordel forud for returopgøret på Camp Nou.

Læs også: Wow: Se de imponerende træningsfaciliteter Liverpool trænede på i Spanien

Den 25-årige spanske angriber var på banen i 20 minutter, men skabte intet som helst i Chelseas offensiv og var ikke til den mindste gene for Barcelonas forsvarsspillere. Han virkede så absolut anonym, og i løbet af de snese minutter, var der ikke mange, der bemærkede, at Morata var blevet indskiftet.

Læs også: Ultimatum: Barcelona-stjerne kræver lønstigning – ellers skifter han til Manchester United

Hans præstationer, som på det seneste ellers er gået under radaren, blev dog bemærket hos mange af Chelseas fans, som var særdeles utilfredse med den spanske angribers indsats, og det fik han at vide på de sociale medier.

Læs også: Er Ousmane Dembélé på vej væk fra Barcelona?

https://twitter.com/thegodlymc/status/966064161829646343