Da Liverpool havde fri, besluttede Jürgen Klopp og co. sig for at tage en sviptur til Spanien, hvor de trænede på nogle imponerende træningsfaciliteter i kystbyen, Marbella.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Det er ikke kun Liverpool, som har fået øje på de unikke faciliteter. En række af Europas topklubber benytter sig også af det gode klima og de fantastiske baner, når de kan komme til det.

Læs også: Dårligt nyt for Milan: Tvunget til at sælge Donnarumma – se bejlerne her

På hjemmesiden om Marbella Football Center står der følgende:

”Marbella Football Center er kendt i hele Europa for nogle af de bedste faciliteter, når det kommer til professionelle træningslejre.

”Lokationen i Marbella, som betyder 320 solrige dage om året, kvaliteten af banerne og faciliteterne betyder, at flere end 50 professionelle klubber år efter år beslutter sig for at vende tilbage til os.

Læs også: Spansk landsholdsspiller: Liverpool har kontaktet mig

”Hvert hold får stillet en 11-mands bane og en 7-mands bane til rådighed. Der er også mulighed for at tilkøbe et fitnessrum med masser af redskaber, to omklædningsrum, afslapningsområde, spa og taktiklokale.

Herunder kan du se hvordan der ser ud på træningsbanerne i Marbella Football Center.

Med tanke på de imponerende træningsfaciliteter er der god grund til at forvente et toptunet Liverpool-hold, der på lørdag tager imod West Ham hjemme på Anfield.

I Champions League fik man et fantastisk udgangspunkt til returopgøret med en 5-0-sejr ude mod Porto, hvor blandt andet Sadio Mané var knivskarp og spillede en hovedrolle i den imponerende sejr med tre mål.

Blandt de andre klubber, som alene i år har valgt at benytte sig af Marbella Football Center kan nævnes Dynamo Kyiv, Malaga og Rubin Kazan. I foråret 2013 var det danske landshold også en tur forbi de unikke faciliteter i Marbella.

Læs også: Ultimatum: Barcelona-stjerne kræver lønstigning – ellers skifter han til Manchester United