Marco Asensio har angiveligt fortalt ledelsen i Real Madrid, at han har fået et tilbud langet på bordet af Liverpool. Han har endvidere fortalt dem, at han nok ikke er bosiddende i den spanske hovedstad ret meget længere, hvis ikke han får mere spilletid. Det skriver flere spanske medier.

MADRID, SPAIN – APRIL 18: Marco Asensio of Real Madrid celebrates scoring his sides fourth goal during the UEFA Champions League Quarter Final second leg match between Real Madrid CF and FC Bayern Muenchen at Estadio Santiago Bernabeu on April 18, 2017 in Madrid, Spain. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

Den 22-årige spiller har blot haft 11 ligakampe fra start i denne sæson, og selvom han har bidraget med seks mål og fire oplæg, er det altså ikke overbevisende nok for træner Zinedine Zidane, hvis mandskab i øjeblikket er i dybe problemer i den bedste spanske række.

Læs også: Chelsea-legende hylder Liverpool-angriber: Særligt et område høster store roser

Ifølge spanske medier, så har den 22-årige Asensio talt med præsident i klubben, Florentino Perez. Han har fortalt ham, at han er villig til at forlade Real Madrid i jagten på mere spilletid.

Læs også: Fabregas: Vores sæson har overhovedet ikke været dårlig – hvad mener han med det?

Liverpool er iblandt de interesserede klubber. Den offensive midtbanespiller er hovedprioritet på en række ønskelister rundt omkring hos flere europæiske klubber. De har alle det til fælles, at de den kommende tid vil holde nøje øje med, hvad der sker i forholdet mellem Asensio og Real Madrid, og hvorledes det vil udvikle sig.

Læs også: Mourinho utilfreds: Risikerer at miste stjernespiller til PSG for ingen penge

Angiveligt skulle Arsenal, FC Bayern München, Chelsea, Juventus og Manchester United have et godt øje til den spanske landsholdsspiller, så det tegner op til en budkrig, hvis Madrid altså vil lade ham gå til sommer.

Læs også: Troværdig kilde: Liverpool slås med Manchester United om Real-stjerne