José Mourinho er efter sigende utilfreds med tingenes tilstand på Old Trafford. Det er han angiveligt fordi, at en af klubbens spillere, Marcos Rojo, endnu ikke har skrevet under på en ny aftale, der kan binde ham til klubben i længere tid. Derfor kan et skifte til den franske storklub, Paris Saint-Germain, meget vel være på trapperne, forstås. Det skriver flere engelske medier i hvert fald.

Marcos Rojo (Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Den 27-årige forsvarsspiller ankom til The Red Devils fra portugisiske Sporting Lissabon i 2014, men hans kontrakt rinder altså ud om ikke mindre end 18 måneder, og der er stadig ingen løsning på den problematik.

José Mourinho, som er træner for den traditionsrige klub, er altså frustreret over dette, og forsvarsspilleren, der i øjeblikket tjener 500.000 kroner hjem om ugen, afventer altså en kontraktforlængelse, mens Paris Saint-Germain kan gøre ondt værre.

Den franske storklub vil nemlig snuppe forsvarsspilleren for 30 millioner pund, 250 millioner danske kroner.

Læs også: Vanvittig afsløring: Messi har angiveligt sagt nej til at tjene næsten 1 milliard om året

Rojo har optrådt syv gange for Manchester United i Premier League i denne sæson, og han er et stykke nede ad rangstigen i forsvarsgeledderne. Her vogter spillere som Phil Jones, Chris Smalling, Victor Lindelöf og Eric Bailly.

Men ikke desto mindre har Mourinho altså stadig en plan for Rojo. Smalling og Lindelöf præsterer i øjeblikket nemlig ikke på vanligt niveau – og dette har sat spørgsmålstegn ved deres fremtid hos nummer to i Premier League.

Paris Saint-Germain er i øjeblikket i gang med at lægge op til bud. De vil nemlig byde 30 millioner pund på den argentinske landsholdsspiller. The Sun skriver endvidere, at manglende spilletid har fået den argentinske forsvarsspiller til at søge nye græsgange. Dette kan imidlertid skubbe ham hele vejen til Parc des Princes, som er PSGs hjemmebane.

Intet er dog blevet bekræftet af nogle af lejrene endnu, og derfor er der stadig lidt tid endnu, hvis de skal binde Rojo i klubben, hvis kontrakt altså løber ud i sommeren 2019.

Læs også: United, City og Arsenal jagter alle den samme spiller: Kan købes for 300.000.000 kr