Liverpool er angiveligt i et parløb med deres bitre rivaler fra Manchester United i ræset om at hente Real Madrids spanske midtbanestjerne, Isco Alcorcon, denne sommer.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Den 25-årige blev hyldet for sine præstationer i sidste sæson, hvor Los Blancos vandt det spanske mesterskab samt Champions League – en fornem double.

Men hans præstationer i denne sæson har altså ført til bekymring hos flere fans, der i denne sæson ikke har haft det let, når de har skullet holde med Real Madrid.

De dårlige præstationer fra Iscos side har ført til spørgsmålstegn over hans fremtid på kommende sigt hos Los Blancos. Nu er der også interesse fra to markante Premier League-klubber, så måske er den spanske midtbanestjerne på vej væk.

Læs også: Mourinho utilfreds: Risikerer at miste stjernespiller til PSG for ingen penge

Madrids forfærdelige resultater i denne sæson vil angiveligt føre til, at præsident i klubben gennem mange år, Florentino Perez, må se sig nødsaget til at tynde lidt ud i truppen.

Stjerner som Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Karim Benzema er i blandt de spillere, som er blevet kædet sammen med et skifte væk fra den spanske kongeklub.

Isco er også blevet udpeget som muligt offer for en udrensning i klubben. Den spanske landsholdsspiller er på det seneste blevet kædet sammen med op til flere klubber i Premier League.

Læs også: Fabregas: Vores sæson har overhovedet ikke været dårlig – hvad mener han med det?

Det pålidelige og troværdige medie, Teamtalk, påstår nu, at Liverpool er den nyeste spiller i jagten på Isco. Jurgen Klopp anser nemlig spanieren som den perfekte erstatning for Philippe Coutinho, der i januar måned skiftede til FC Barcelona.

Men det er altså ikke kun Liverpool, der er ude efter Real Madrid-stjernen. Også deres bitre rivaler, Manchester United, er på jagt efter en ny midtbanespiller og elegantier, der kan bidrage med fornyet kreativitet.

Isco har i denne sæson scoret fem mål og lagt op til yderligere seks mål henover 30 optrædener i alle turneringer.

Læs også: Krise for Real Madrid: Frygter det værste for Marcelo