Den italienske storklub, AC Milan, er blevet tvunget ud i et salg af deres stjernefrø, den purunge målmand, Gianluigi Donnarumma, til sommer. Det er de, fordi de skal overholde reglerne om økonomisk fairplay, det såkaldte FFP. Det skriver det italienske medie, Tuttosport.

MILAN, ITALY – JANUARY 17: Gianluigi Donnarumma of AC Milan looks on during the Serie A match between AC Milan and ACF Fiorentina at Stadio Giuseppe Meazza on January 17, 2016 in Milan, Italy. (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Dermed kan et af verdens største målmandstalenter blive solgt til sommer. AC Milan er nemlig tvunget ud i et salg af Gianluigi Donnarumma til sommer.

Ifølge det italienske medie, Tuttosport, er forklaringen, at man skal bruge penge i kassen her og nu, såfremt man skal gøre sig nogen forhåbninger om at leve op til kravene fra UEFA angående reglerne om Financial Fair Play.

Læs også: Intern splid i Real Madrid: Fem spillere vil af med Isco

Spillerens egen agent, Mino Raiola, har angiveligt arbejdet på et salg af den italienske vidunderdreng siden sidste sæson sluttede.

I øjeblikket ligner Paris Saint-Germain favoritterne til at snuppe spilleren. Men også Liverpool FC og Chelsea FC meldes inde i kampen om den unge Donnarumma.

Læs også: Chelsea med kæmpe fordel i Champions League: Barcelona-stjerne ikke udtaget til truppen

Sidstnævnte kunne godt tænkes at gå langt i jagten på Donnarumma, da det rygtes, at Thibaut Courtois kan være på vej til Real Madrid.

I sidste ende er AC Milan nødt til at sælge til højestbydende bejler. Det skriver Tuttosport.

Læs også: Spansk landsholdsspiller: Liverpool har kontaktet mig

I denne sæson har AC Milan ikke kunnet følge med de andre tophold i Serie A. Således er man i skrivende stund placeret på en 7. plads. Serie A føres i øjeblikket af Napoli med 66 point, et enkelt mere end Juventus, som ligger nummer to.