Isco ser ud til at skulle kæmpe en hård kamp for at bevare Real-trøjen over hovedet. Nu vil fem spillere i klubben også af med den spanske midtbanespiller.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Den spanske midtbanespiller har været en blandet pose bolsjer, når man ser på hans præstationer for Real Madrid i denne sæson. I øjeblikket har han mistet sin plads til Gareth Bale.

Derudover beretter flere medier om, at Isco skulle forårsage problemer i omklædningsrummet. Et skifte væk fra den spanske hovedstad synes uundgåeligt.

Diario Gol skriver endvidere, at fem spillere i Real Madrid kræver ham afsat.

Det drejer sig om Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema, Luca Modric og Casemiro, som alle skulle være interesserede i at sende Isco derhen, hvor peberet gror.

Læs også: Chelsea med kæmpe fordel i Champions League: Barcelona-stjerne ikke udtaget til truppen

Det er der angiveligt to grunde til. For det første så skaber han splid i omklædningsrummet, og så skulle de fem spillere også være utilfredse med hans spillestil.

Isco er efter sigende en stor katalysator for holdets dårlige moral, og han skaber mere splid end godt er, ifølge de fem spillere.

Hans frustration stammer angiveligt fra det faktum, at han har mistet sin ellers faste plads på førsteholdet på trods af en fornem sidste sæson.

Læs også: Er Ousmane Dembélé på vej væk fra Barcelona?

Isco gled stille og roligt ind i startopstillingen i sidste sæson, da Gareth Bale pådrog sig i en skade i forbindelse med El Clasico-opgøret mod FC Barcelona.

Den spanske midtbanespiller blev sidenhen en vigtig brik på det Real Madrid-hold, der skulle løfte trofæet i både La Liga og Champions League.

Men i denne sæson er han faldet ud af startopstillingen, og røget ned i en periferi, som han umuligt kan komme helt ud af.

Læs også: Jagten fortsætter: Real Madrid vil stadig have fingrene i PL-stjerner