Real Madrid er stadig på udkig efter en målmand som kan erstatte 31-årige Keylor Navas. De to Premier League-målmænd David de Gea og Thibaut Courtois er ifølge engelske og spanske medier stadig i betragtning, hos den spanske storklub.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie BBC Sport skriver at José Mourinho har David de Gea-erstatning i kikkerten. Den spanske målmand bliver gang på gang rygtet væk fra Premier League-storklubben, men det ender som regel med at De Gea bliver på Old Trafford.

(Photo by Simon Stacpoole/Mark Leech Sports Photography/Getty Images)

Real Madrid er endnu engang klubben som skulle være klar, til at betale absurd mange penge  for David de Gea. Manden som ifølge mediet kan erstatte David de Gea hos Manchester United, er den nuværende Real Madrid-målmand Keylor Navas.

Den 31-årige målmand har dog ifølge BBC Sport ikke være super velspillende i denne sæson. Keylor Navas kommer nemlig af og til i fokus, når han laver en fejl eller en svipser som så gør at nogle Real-fans kræver ham udskiftet.

Mediet Don Balon skriver at der også er en anden målmand som rygtes mod Real Madrid. Det er den nuværende Chelsea-målmand Thibaut Courtois som også har været rygtet mod La Liga-storklubben i en længere periode.

United-fansene ønsker ikke at se David De Gea forlade Old Trafford

Manchester United-fansene har bare været ude og give udtryk for, at de ønsker at se De Gea forlade Old Trafford. Hvis José Mourinho og Manchester United går ud og sælger den spanske målmand, bliver fansene formentlig meget utilfredse.

Eftersom at den spanske målmand David de Gea har været en af de helt store profiler hos Manchester United, i de seneste sæsoner. Efter at målmanden forlod Atletico Madrid for at skifte til Manchester United, er De Gea blevet lidt af en fanfavorit.

Læs også: Mourinho kritiserer legenderne Giggs og Rooney og forguder istedet Paul Pogba