Den franske angriber har igennem længere tid været plaget af skader, og det har gået ud over spilletiden i FC Barcelona.

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Barcelona hentede i sommer Ousmane Dembélé hos tyske Borussia Dortmund for vanvittige 140 millioner euro. Købet betragtes som et panikkøb forårsaget af Neymars skifte til PSG. Til dags dato har Dembélé endnu ikke betalt noget af sit prisskilt tilbage til Barcelona med skuffende præstationer. Den unge franskmand er hårdt ramt af skader.

Og det er ikke en egenskab, som klæder nogen fodboldspiller. Og da slet ikke en spiller, som er blevet indkøbt for 140 millioner euro. Dembélé har også haft sine skænderier med træner i Barcelona, Ernesto Valverde, samt et par af truppens spillere. Lionel Messi og Andrés Iniesta bryder sig heller ikke om det faktum, at han ikke kan tale spansk.

Læs også: Chelsea med kæmpe fordel i Champions League: Barcelona-stjerne ikke udtaget til truppen

Valverde fortalte angiveligt Dembélé, at han ikke var klar til at spille før Eibar-kampen, da franskmanden forlangte spilletid. Dette har efter sigende efterfølgende ført til splittelse mellem ham og resten af omklædningsrummet.

Arsenal har også udtrykt interesse i den franske angriber, der ikke engang har spillet en hel sæson for FC Barcelona endnu. De er villige til at afgive et bud beløbende til 60 millioner euro. Den catalanske storklub er bange for, at de bliver nødt til at takke ja til dette tilbud, hvis spilleren selv vil væk fra Camp Nou.

Læs også: Mourinho overrasker: Denne målmand skal erstatte De Gea

Pierre-Emerick Aubameyang er efter sigende opsat på at få den fransktalende angriber til den engelske hovedstad, og den idé vil Arsene Wenger gerne være med på. Ernesto Valverde bør løse de nuværende udfordringer med Dembélé, for der er ingen tvivl om, at Barcelona ikke formår at udnytte det meget stor talent, franskmanden jo besidder.

Læs også: Spansk landsholdsspiller: Liverpool har kontaktet mig