Philippe Coutinho er utilgængelig for FC Barcelona, når de senere i dag skal møde Chelsea i Champions League. Dermed går Coutinho glip af kampen, der ville være hans første på engelsk græs, siden skiftet til den catalanske storklub i januar måned.

Coutinho, den brasilianske midtbanespiller, byttede Premier League ud med La Liga, da han i januar måned skiftede til FC Barcelona i en handel, der tildelte Liverpool 142 millioner pund.

Barcelona møder Chelsea i den første runde af ottendedelsfinalerne i Champions League tirsdag aften på Stamford Bridge, men den kamp bliver på Coutinho altså ikke en del af.

Han kan nemlig ikke spille mere i Champions League denne sæson, da han allerede har optrådt for Liverpool i samme turnering.

Læs også: Mourinho overrasker: Denne målmand skal erstatte De Gea

Nelson Semedo kommer heller ikke med til den engelske hovedstad, men Barcelona-træner, Ernesto Valverde, kan nyde godt af, at Thomas Vermaelen langt om længe er kommet tilbage fra lazarettet.

Ud over fraværet af Coutinho og Semedo kan Valverde råde over en kampklar trup.

Læs også: Fansene har talt: Liverpool bør købe denne spiller

Barcelona fløj til London mandag morgen, og fik lov til at træne på Stamford Bridge selvsamme dag.

Lionel Messi, Luis Suárez og alle de andre stjerner så ud til at være i godt humør, da de forlod lufthavnen i Barcelona.

Barcelona går ind til det skæbnesvangre opgør med en vanvittig statistik rent defensivt. Således har Blaugrana kun lukket et enkelt mål ind i deres seneste fem kampe.

Læs også: Troværdig kilde: Liverpool slås med Manchester United om Real-stjerne

2-0-sejren over Eibar i weekenden bevirker, at Barcelona fortsat er syv point foran rækkens nummer to fra Atlético Madrid.

Real Madrid, Barcelonas evige rivaler, halter dog noget bagefter, og ligger hele 17 point efter på en sølle fjerdeplads.

Læs også: Spansk landsholdsspiller: Liverpool har kontaktet mig