De spanske giganter fra FC Barcelona forsøger angiveligt at lokke Ajax’ unge stjernefrø, Justin Kluivert, til Catalonien. Det skriver Talksport. Men de spanske mastodonter fra den fodboldglade by, kan se frem til hård modstand fra flere af klubberne i Premier League.

Nummer 45 i Ajax-trøjen, Justin Kluivert, ses her i en kamp mod Feyenoord i begyndelsen af året (2018). Kampen endte i øvrigt med en sejr til Ajax på 2-0. Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Unge Justin Kluivert har i denne sæson været en af de mest bemærkelsesværdige spillere i den hollandske Æresdivision. Det har vakt interesse hos et hav af de engelske klubber, heriblandt Manchester United, Arsenal og Chelsea.

Justin, som er søn af den tidligere Barcelona-spiller, Patrick Kluivert, er formentlig en af de mest talentfulde unge fodboldspillere i europæisk fodbold. Han ser ud til at være opsat på et skifte væk fra den hollandske hovedstad til fordel for en mere luksuriøs tilværelse.

Selv Tottenham Hotspur, der jo i forvejen besidder spillere som Harry Kane og Heung-Min Son, har meldt sig på banen i kampen om den 18-årige hollænders underskrift.

Læs også: Alex Sandro vil ikke til Manchester United: Her er 3 spillere, som United nu bør gå efter

The Lilywhites afsøger i øjeblikket markedet for en kommende kantspiller, da Mauricio Pochettino ønsker at forstærke sin offensiv. En tilgang af Justin Kluivert kunne derfor være ideel for Spurs.

Læs også: Ultimatum: Barcelona-stjerne kræver lønstigning – ellers skifter han til Manchester United

At bruge penge på en så ung spiller som Justin Kluivert ville være noget af et sats fra Tottenhams side. Selv om Mauricio Pochettino er kendt for at udvikle unge talenter – Dele Alli, Harry Kane, Ben Davies blandt mange andre – så har Kluivert ingen erfaring med at spille i et så højt tempo, som Premier League nu engang spilles i.

Læs også: Wow: Se de imponerende træningsfaciliteter Liverpool trænede på i Spanien