Den spanske storklub Real Madrid, har ifølge spansk medie fortsat kæmpe interesse, i den velspillende Liverpool-stjerne Mohamed Salah.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Diario Gol skriver at Real Madrid gør klar, til et kæmpe bud på Liverpool-stjernen Mohamed Salah. Den spanske storklub har fortsat stor interesse i den yderst velspillende Liverpool-stjerne.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Egypteren Mohamed salah blev hentet til Liverpool i sommers. De fleste forventede at den tidligere AS Roma-stjerne, ville kunne lave 10-15 scoringer, og så ville det være fint. Salah har bare overrasket alt og alle, og er nu oppe på 38 scoringer i hans første sæson.

Der er en række spillere, som ifølge mediet rygtes væk fra den spanske kongeklub. Der er Keylor Navas, Gareth Bale og senest nye er også Luka Modric. Der meldes også lidt om at Isco er ret utilfreds, med den tiltro og spilletid han får af Zinedine Zidane.

25-årige Mohamed Salah er glad hos Liverpool, har han givet udtyryk for flere gange. Derfor forventes det ikke at han lige forlader den engelske storklub, i den nærmeste fremtid. Det meldes at Florentino Perez vil sende en profil og nogle millioner, til Anfield for at sikre Salah.

Beløbet ligger på omkring 375.000.000 kroner, og så er spilleren Perez også vil sende til Liverpool, den velspillende Real Madrid-profil Isco. Den spanske midtbanespiller er en af de spillere som er værdisat højst i nutidens fodbold.

Er det en pris som Liverpool vil acceptere?

Den samlede pris på buddet fra Real Madrid, ligger ifølge Diario Gol på over en milliard kroner, hvilket er et højt beløb. Men Mohamed Salah er også bare blevet en af nutidens helt store stjerner, efter hans store gennembrud hos Liverpool.

Selvom det er et stort bud som Real Madrid er klar med, så meldes det ikke at Liverpool vil acceptere buddet fra den spanske klub, da de vil holde fast i deres store stjerne.

Læs også: Guardiola afslører: Dette fortalte jeg til Pogba