Den 27-årige Juventus-spiller Alex Sandro rygtes nu endnu engang væk, fra den italienske storklub. Chelsea og PSG har ifølge italiensk medie stor interesse, i den velspillende forsvarsspiller.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver nu, at der igen rygtes en Juventus-stjerne væk. Det er igen den brasilianske venstreback Alex Sandro, som ifølge mediet kunne være på vej mod Premier League eller Ligue 1.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

27-årige Alex Sandro har tidligere været rygtet mod Premier League-storklubben Chelsea. Det er endnu engang Antonio Conte og Chelsea, som viser stor interesse, sammen med den franske storklub Paris Saint-Germain.

Serie A-storklubben Juventus er ifølge mediet ved at være okay ved tanken om, at Alex Sandro bliver solgt. Dog vil den italienske storklub gøre alt de kan, for at få så mange penge som muligt for brasilianeren.

Prisen som Juventus forventes at kræve for Alex Sandro, ligger på omkring 445.000.000 kroner. Det er en pris som man vidst rimelig sikker kan sige, at de to storklubber godt kan betale. Men om de vil betale den sum, for en venstreback er mere tivvlsomt.

London-storklubben Chelsea har på nuværende tidspunkt Marcos Alonso i klubben, som er førstevalg. Hos Chelsea er der også nyindkøbet, nemlig Emerson Palmieri som blev hentet til Stamford Bridge fra AS Roma i januar.

Hvilken af de to klubber vil sikre sig Juventus-profilen?

Derfor må det understreges, at chancen for at Chelsea vil have Alex Sandro til klubben er ret lille. Paris Saint-Germain har på nuværende tidspunkt Layvin Kurzawa og Yuri i klubben, og det er også to solide venstrebacks.

Hvis der er en af de to klubber som skal ud og sikre sig brasilianske Alex Sandro, vil det formentlig blive PSG ifølge mediet. Da den franske storklub er lidt svagere end Chelsea, hvis man sætter deres venstrebacks op mod hinanden.

Læs også: WOW: Se de imponerende træningsfaciliteter Liverpool trænede på i Spanien